လိုအပ္ပစၥည္း
-ဝက္နံရိုးအရင့္ ၂၀သား
ေပါင္သား ၂၅
ၾကက္သြန္ျဖဴေက်ာ္
မုန္ညင္း
ႏွမ္းဆီ
ၾကာဆံ
မိမိထပ္မံထည့္လိုသည့္ ကလီစာ
အရည္ျပဳလုပ္နည္း
-နံရိုးကိုဆား သၾကား အခ်ိဳမႈန့္ တို႔ျဖင့္ ၄၅မိနစ္ခန့္ျပဳပ္ထားပါ
အသားျပဳလုပ္နည္း
-အသားကိုစဥ္းၿပီး ေကာ္မွဳန္႔ႏွင့္နယ္ထားပါ
(5:1)
ေရခဲေသတၱာထဲး၌ ၃၀မိနစ္အေအးခံပါ
ကလီစာကိုသီးသန္႔ၿပဳပ္၍အေအးခံပါ
ၾကာဆံကိုေရစိမ္ထားပါ
.xxxxxxxxxxx
အျပဳပ္ေရတပြဲစာအား ပြက္ပြက္ဆူေအာင္တည္ပါ။ အသားစဥ္းထားသည္မ်ားထည့္ပါ။၅မိနစ္ ၾကာလ်ွင္ ကလီစာထည့္ ၂မိနစ္ ၾကာဆံႏွင့္ အရြက္ထည့္၅မိနစ္ၾကာလွ်င္ ျပင္ဆင္၍စား သံုးႏိုင္ပါျပီ
No comments:
Post a Comment